Over ons

Maverick Stables is een familiebedrijf dat zich kenmerkt door uitstekende faciliteiten en liefde en zorg voor het paard. Dierwelzijn, veiligheid en plezier staan daarbij voorop.

Maverick Stables wordt gerund door de familie Vogelaar: Jan Cees en Manita, Mariëlle en Lisa. Paarden zijn sinds jaar en dag een belangrijk onderdeel in het leven van de familie. Het zijn fervent paardenliefhebbers en hebben kennis en ervaring met zowel het berijden en trainen als het fokken en verzorgen van paarden. De naam Maverick Stables is voortgekomen uit het vorige veehouderijbedrijf van de familie: Maverick Manor. De naam Maverick is gehandhaafd, niet in de laatste plaats vanwege de betekenis van het woord. Maverick staat voor ‘ongetemd, onafhankelijk, anders denkend’.
Mariëlle en Lisa houden zich bezig met de dagelijkse verzorging van de pensionpaarden en organiseren dressuur- , spring- en eventingwedstrijden en andere evenementen. Lisa doet daarnaast de financiële administratie. Mariëlle heeft de ORUN-instructeursopleiding afgerond en is bevoegd om les te geven. Beiden beoefenen zelf ook de ruitersport. Manita en Jan-Cees zijn er voor de dagelijkse leiding van Maverick Stables. Manita houdt zich naast de administratieve bedrijfsvoering ook bezig met de verzorging van de pensionpaarden. De medewerkers van Maverick Stables hebben hun EHBO-diploma of de opleiding Veiligheid en Bedrijfshulperverlening (BHV) afgerond.

Nieuwsgierig naar de faciliteiten van Maverick Stables?

Maverick Stables is aangesloten bij de Federatie van Nederlandse Ruitersportcentra (FNRS) die de pensionstal vijf sterren heeft toegekend. Daarnaast is Maverick Stables een erkend leerbedrijf (SBB). Leerlingen kunnen bij ons zeer gerichte praktijkervaring opdoen.

lid worden maverick Stables, lid KNHS

juli, 2020

Filter Evenementen

Geen evenementen

Uitgelicht

Privacy Policy Settings

X