Wil je meedoen aan officiële KNHS wedstrijden? Wat leuk!

Bij Maverick Stables kan je lid worden en daarna kan je een KNHS startpas aanvragen om officiële wedstrijden te rijden.

Maverick Stables is een familiebedrijf dat zich kenmerkt door uitstekende faciliteiten en liefde en zorg voor het paard. Dierwelzijn, veiligheid en plezier staan daarbij voorop.

En het is nu ook mogelijk om lid te worden bij Maverick Stables! Als lid kun je meedoen aan activiteiten bij Maverick Stables. Ook kan je met dit lidmaatschap een startpas aanvragen om mee te doen aan officiële KNHS-wedstrijden.

Hoe wordt ik lid bij Maverick Stables?
Vul het inschrijfformulier in en wij melden jouw na de betaling van de contributie aan bij de KNHS. Zodra dat is gebeurd, kun je via MijnKNHS online al je wedstrijdzaken regelen, zoals het aanvragen van een startpas of startlicentie.

Wat kan ik met dit lidmaatschap?
Met dit lidmaatschap kun je meedoen aan de activiteiten bij Maverick Stables, krijg je 4x per jaar Paard&Sport Magazine gratis thuis en profiteer je van alle voordelen van het KNHS-lidmaatschap, waaronder de verzekeringen en korting op producten en evenementen. Met dit lidmaatschap kun je bovendien een startpas aanvragen om mee te doen aan officiële wedstrijden.

Wat zijn de voordelen een lidmaatschap bij Maverick Stables?

  • Je hoeft geen borg te betalen:
  • Je bent niet verplicht om als vrijwilliger mee te helpen met activiteiten;
  • Je hebt de keuze om de lidmaatschap over te maken of via automatisch incasso te laten incasseren.

Wat kost het lidmaatschap bij Maverick Stables?
Het lidmaatschap bedraagt €25,- per kalenderjaar bij Maverick Stables. Je ontvangt van ons een factuur en tevens dragen wij de contributie van KNHS voor jou af.

Hoe kan ik de lidmaatschap verlengen of opzeggen?
Het lidmaatschap van de KNHS & Maverick Stables geldt per kalenderjaar en wordt aan het eind van ieder jaar automatisch verlengd. Wil je dat niet, meld je dan zo snel mogelijk af bij Maverick Stables, maar in ieder geval voor 30 november.

KNHS Tarievenlijst
In de KNHS Tarievenlijst staan de tarieven voor o.a. het lidmaatschap, een startpas, registratiegelden en paspoorten. De tarieven gelden per kalenderjaar, dus van 1 januari t/m 31 december.

Privacy Policy Settings

X