UITSLAGEN

De uitslagen zijn bekend van de outdoor dressuurwedstrijd bij Maverick Stables!

In de klasse B Paarden ging Franciska van’t Ende 2maal aande leiding met haar paard Hot Girl (v. Cormint) voor haar eerste proef behaalde zij 220 punten en voor haar 2de proef behaalde zij 228,5 punten. Danielle Somer werd 2maal tweede met haar paard Indiana Jones (v. Amazing Star) voor haar eerste proef behaalde zij 195 punten en voor haar 2de proef behaalde zij 195,5 punten.

In de Klasse L1 & L2 was Patricia Hop de absolute winnaar met haar paard Anubis (v. Aljano) zij behaalde voor haar eerste proef 206 punten en voor haar tweede proef 208 punten.

Jacintha Willems reed haar paard Filou (v. Florenciano) naar de eerste plaats met 212 punten in de klasse Z1 / Z2. Alieke Leenders werd tweede met 210,5 punten met haar paard Flevo All (v. Westenwind).

De volledige uitslag is verstuurd naar de KNHS en zal binnenkort op MijnKNHS verschijnen.

Privacy Policy Settings

Share This

Share this post with your friends!

X